Формування ринкової ціни продукції засобом її моделювання - Шаповал, Олена Федорівна (My University, 1993)
У тезах доповіді обгрунтована концепція економіко-математичного моделювання ринкової ціни продукції з урахуванням змін попиту і пропозиції. In thesis the conception of economic and mathematical modelling of products market price which depends on demand and supply is considered.
Keywords: ринкова ціна продукції; попит; пропонування; моделювання; product market price; demand; supply; modelling; кафедра маркетингу