Теоретичні підходи до визначення категорії «виробничий потенціал» - Чередниченко, Олександр Анатолійович; Заїнчковський, Анатолій Олександрович (My University, 2011)
Розглянуто теоретичні основи та проаналізовано категоріальний апарат виробничого потенціалу підприємства. Конкретизовано сутність поняття «потенціал» та «виробничий потенціал», визначено його складові, ключові фактори формування.
Keywords: потенціал підприємства; виробничий потенціал підприємства; production potential of the enterprise; potential of the enterprise; кафедра економіки і права