Ярмош, Тетяна АнатоліївнаНікітіна, Тетяна Андріївна2022-05-232022-05-232021Ярмош, Т. А. Розробка харчових продуктів геродієтичного призначення / Т. А. Ярмош, Т. А. Нікітіна // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали X Всеукраїнської науково-практичної конференції, 23 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 109https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37471Обґрунтовано впровадження функціональних продуктів харчування, які за своєю дією матимуть значущий біологічний ефект на організм старіючої людини, а також забезпечуватимуть поживними речовинами і виконуватимуть профілактичну функцію.The introduction of functional foods that will have a significant biological effect on the body of an aging person, as well as provide nutrients and perform a preventive function.інноваціягеродієтичне менюготельне підприємствоконкурентоспроможністьлюди похилого вікуготельні послугиinnovationheroic menuhotel enterprisecompetitivenesselderly peoplehotel servicesкафедра готельно-ресторанної справиРозробка харчових продуктів геродієтичного призначенняThesis