Розробка харчових продуктів геродієтичного призначення - Ярмош, Тетяна Анатоліївна; Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2021)
Обґрунтовано впровадження функціональних продуктів харчування, які за своєю дією матимуть значущий біологічний ефект на організм старіючої людини, а також забезпечуватимуть поживними речовинами і виконуватимуть профілактичну функцію.The introduction of functional foods that will have a significant biological effect on the body of an aging person, as well as provide nutrients and perform a preventive function.
Keywords: геродієтичне меню; люди похилого віку; готельні послуги; heroic menu; кафедра готельно-ресторанної справи