Розвиток малого підприємництва в умовах економічної кризи - Юрій, К. К. (My University, 2013)
У статті визначено роль малого підприємництва в подоланні кризи й досліджено стан розвитку малого бізнесу у 2010—2012 рр. за показниками кількості малих підприємств, зайнятих на них робітників та обсягів реалізованої продукції. Зазначено проблеми, що гальмують його подальший розвиток. In the article determines the role of small enterprise in the get over of crisis and the stage of development of small business for 2010—2012 in accordance to quantity of small enterprises, number of employees and amount of realized production are investigated. Problems which slow down the further development are marked.
Keywords: мале підприємництво; економічна криза; small enterprise; economic crisis