Сухарі з оздоровчими властивостями (Патент на корисну модель № 56318) - Устинов, Юрій Васильович; Марченко, Людмила Вікторівна; Ковалюк, Оксана Анатоліївна (My University, 2011)
В оcнову корисної моделі поставлена задача розробити сухарі з оздоровчими властивостями, розширити асортимент виробів з підвищеною біологічною цінністю, забезпечити їх високу і стабільну якість за рахунок пюре топінамбура при внесенні якого вироби збагачуються вітамінами та зменшується кількість цукрози. The basis of the utility model tasked to develop crackers with wellness properties, expand the assortment of products with high biological value, and to ensure their high and stable quality at the expense of topinamburs puree, in making of which products are enriched with vitamins and reduced the number of sucrose.
Keywords: сухарі; борошно пшеничне; цукор білий; маргарин; пюре топінамбура; crackers; wheat flour; white sugar; margarine; puree topinamburs; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів