Труш, Юлія Леонідівна2012-06-142012-06-142010Труш, Ю. Л. Аналіз факторів, що впливають на якість хлібобулочної продукції (в системі менеджменту якості ) / Ю. Л. Труш // Формування ринкових відносин в Україні. - 2010. - Вип. 4. - С. 172-175https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1452Розглянуто основні фактори, які впливають на якість хлібобулочної продукції в системі менеджменту якістю на всіх стадіях життєвого циклу продукції, і мають місце на всіх стадіях її формування. Досліджено основну класифікацію факторів на підприємствах хлібобулочної галузі та проаналізовано їх наслідки впливу на якість продукції.Main factors which have influence on product quality of bakery produce in the system of product quality management on all stages of product lifecycle. Are considered in the article. The main classification of such factors in bakery enterprises are researched, their consequences and influence on the quality of the product are analysed.otherякістьхлібобулочна продукціяqualitybakery productsкафедра економіки і праваАналіз факторів, що впливають на якість хлібобулочної продукції (в системі менеджменту якості )Article