Напівфабрикат на основі грибів та пряноароматичних овочів (Патент на корисну модель № 83997 ) - Москалюк, Оксана Євгеніївна; Пасічний, Василь Миколайович; Коваленко, Аліна Михайлівна; Федурко, Іннa Андрiївна (My University, 2013)
Напівфабрикат на основі грибів та пряноароматичних овочів, що містить гриби нестандартні, петрушку, пастернак, селеру, кріп, NaCl, воду, крім того додатково містить гарбуз. Prefabricated based on mushrooms and spicy-aromatic vegetables containing unusual mushrooms, parsley, parsnip, celery, dill, NaCl, and water, in addition additionally contains a pumpkin.
Keywords: гриби; пряноароматичні овочі; напівфабрикат; mushrooms; spicy-aromatic vegetables; prefabricated; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів