Когенерація - Філоненко, Віталій Миколайович (My University, 2015)
В роботі наведено енергетичне та економічні передумови реалізації комбінованого (когенераційного) вироблення теплової та електричної енергії в єдиній енергетичній установці. The work presents energy and economic prerequisites for the realization of combined (cogeneration) production of heat and electric energy in a single power installation.
Keywords: теплова енергія; електрична енергія; спільне вироблення; економічні передумови; енергетичні передумови; економічна ефективність; енергетична ефективність; технічні рішення; thermal energy; electric energy; co-generation; economic prerequisites; energy prerequisites; economic efficiency; energy efficiency; technical solutions; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки