Рознімні та нерознімні з'єднання деталей - Нигора, Володимир Миколайович; Криворотько, Володимир Михайлович; Ковальова, Наталія Ігорівна (My University, 2014)
Розглянуто відомості щодо призначення, конструкції, порівняльних характеристик і правил розроблення креслеників деталей основних видів рознімних і нерознімних зєднань відповідно до вимог державних (ДСТУ) та міжнародних (ISO) стандартів. The information on the designation, design, comparative characteristics and rules for the design of details of main types of demountable and non-removable joints in accordance with the requirements of state (DSTU) and international (ISO) standards is considered.
Keywords: креслення; деталі; основні види з'єднань; інженерна графіка; drawings; details; main types of joints; engineering graphics