Вовкодав, Анастасія Миколаївна2023-04-202023-04-202023Вовкодав, А. М. Проєкт кондитерського цеху з виробництва борошняно кондитерських виробів у місті Бердичів Житомирська обл : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Вовкодав Анастасія Миколаївна ; наук. керівник Вікторія Віталіївна Дорохович. – Київ, 2023. – 77 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40301otherмафінкруасанлистковий вирібтістоприготуванняначинканапівфабрикатиавтоматизована лініяпакуванняmuffincroissantsheet productpastry makingfillingsemi-finished productsautomated linepackagingкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПроєкт кондитерського цеху з виробництва борошняно кондитерських виробів у місті Бердичів Житомирська облOther