Антропологічний матеріалізм Людвіга Фейєрбаха - Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Кітов, Микола Григорович (My University, 2015)
Визначено, що у творчості Л. Фейєрбаха любов до іншої людини укупі з розумним егоїзмом, яка заснована на порозумінні, стає не тільки сутністю його нової релігії, але і, в сукупності з цінностями істини, щастя, свободи та філософії, утворює ціннісний фундамент спадщини німецького мислителя. Determined that in the works of Ludwig Feuerbach love for another person, coupled with a clever selfishness, which is based on mutual understanding, it is not only the essence of his new religion, but, together with the values of truth, happiness, freedom and philosophy forms the foundation for value-German heritage thinker.
Keywords: антропологічний матеріалізм; anthropological materialism; релігія; religion; філософія; philosophy; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра гуманітарних дисциплін