Інноваційні напрями розвитку туристичного та готельного бізнесу в українських Карпатах - Мельник, Надія Володимирівна; Сологуб, Юрій Іванович (My University, 2012)
Інноваційна діяльність у сфері туризму спрямована на створення нового або зміну існуючого продукту, на вдосконалювання транспортних, готельних і інших послуг, освоєння нових ринків, впровадження передових інформаційних і телекомунікаційних технологій та сучасних форм організаційно-управлінської діяльності. Innovative activity in the tourism sector aims to create new or change existing product, to improve transportation, hotel and other services, development of new markets, the introduction of advanced information and telecommunication technologies and modern forms of organization and management.
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; готельний бізнес; Карпати; туристичний бізнес; hospitality; Carpathians; business travel