Конкурентний потенціал підприємства як основа системи управління його конкурентоспроможністю - Матвєєв, Володимир Володимирович (My University, 2013)
Надано характеристику конкурентного потенціалу як фактора забезпечення конкурентоспроможності підприємства. Проаналізовано рівні зв’язків і відносин конкурентного потенціалу підприємства. The description of the competitive potential as a factor of providing the competitiveness at an enterprise is given. Analyzed the level of connections and relationships of competitive potential of the company.
Keywords: конкурентоспроможність; конкурентний потенціал; управління; competitiveness; competitive potential; management; кафедра економіки праці та менеджменту