Використання вторинних молочних ресурсів для виробництва нових продуктів - Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна (My University, 2024)
Аналіз світового та вітчизняного досвіду свідчить, що комплексне використання молочної сироватки з харчовою сировиною рослинного та тваринного походження є перспективним напрямком щодо розроблення ресурсозберігаючих технологій харчових продуктів.
Keywords: сироватка молочна; локтоза; кафедра технології молока і молочних продуктів