Мотивація молоді до ведення здорового способу життя через використання сучасних і нетрадиційних підходів до харчування - Долиніна, Мила Милківна; Павлюк, Ірина Сергіївна (My University, 2014)
На сьогоднішній день пріоритетним напрямом розвитку держави, є боротьба за здоровий спосіб життя та формування життєздатного підростаючого покоління. Today the priority areas of the state, is the struggle for healthy lifestyle and build a sustainable younger generation.
Keywords: розвиток держави; поживні речовини; мотивація молоді; development of the state; nutrients; motivation of young people; кафедра фізичного виховання