Мотивація працівників: баланс заохочень та покарань - Ткач, О. А. (My University, 2013)
Про мотивацію людини в контексті професії говорять багато і по-різному. Не дивно, що найчастіше увагу даній темі приділяють власники бізнесів, керівники і менеджери по персоналу. On the motivation of the person in the context of the profession and speak many different ways. No wonder that most attention is paid to the topic of business owners, managers and personnel managers.
Keywords: мотивація; працівники; баланс; motivation; staff; balance