Оптимальні параметри робочого органу тістомісильної машини - Доломакін, Юрій Юрійович; Лісовенко, Олексій Тимофійович (My University, 2007)
Запропонована конструкція робочих органів тістомісильної машини для високоякісного перемішування і пластикації компонентів тіста по всьому об’єму робочої камери. Design of the working bodies of kneading machine for high-quality mixing and kneading the dough components throughout the volume of the working chamber.
Keywords: тістомісильна машина; робочий орган; лопаті; dough mixing machine; working body; blades; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв