Доломакін, Юрій ЮрійовичЛісовенко, Олексій Тимофійович2014-05-272014-05-272007Доломакін, Ю. Ю. Оптимальні параметри робочого органу тістомісильної машини / Ю. Ю. Доломакін, О. Т. Лісовенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 73-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2007 р. – К.: НУХТ, 2007. – Ч. ІІ. – С. 44.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14537Запропонована конструкція робочих органів тістомісильної машини для високоякісного перемішування і пластикації компонентів тіста по всьому об’єму робочої камери. Design of the working bodies of kneading machine for high-quality mixing and kneading the dough components throughout the volume of the working chamber.otherтістомісильна машинаробочий органлопатіdough mixing machineworking bodybladesкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвОптимальні параметри робочого органу тістомісильної машиниThesis