Осипова, КатеринаНікітіна, Тетяна Андріївна2020-02-272020-02-272016Осипова, К. Планування розвитку підприємств готельного i ресторанного господарства на основi дослiдження особливостей попиту / К. Осипова, Т. А. Нікітіна // Наукові здобутки молоді вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 82-а Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13-14 квітня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 3. - С. 41.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30887Досліджено планування розвитку підприємств готельного i ресторанного господарства на основi особливостей попитуotherготельготельна індустріяпопиткафедра готельно-ресторанної справиПланування розвитку підприємств готельного i ресторанного господарства на основi дослiдження особливостей попитуThesis