Грищенко, Діана Григорівна2015-06-152015-06-152015Грищенко, Д. Г. Конкурентоспроможність персоналу / Д. Г. Грищенко // Актуальні проблеми економічного та соціального розвитку підприємств харчової промисловості : програма і матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 16-17 квітня 2015 р. - К. : НУХТ, 2015. – С. 70-72.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21102В умовах ведення сучасного бізнесу посилення та активізація ролі людських ресурсів в досягненні успіху підприємства стає все більш очевидною. Значну частину конкурентних переваг підприємства (якщо не всю) створюють його працівники. In the conditions of modern business strengthening and promoting the role of human resources in achieving the success of the enterprise is becoming more apparent. A significant part of competitive advantage (if not all) provide its workers.otherактивізаціяпідприємствостандартиactivationenterprisestandardsКонкурентоспроможність персоналу