Вплив деформалізованого стану соціально-економічних відносин на функціонування промислового сегменту ринку праці - Никоненко, Андрій Володимирович (My University, 2012)
Стаття відображає основні напрямки впливу деформалізованого стану соціально-економічних відносин на функціонування промислового сегменту ринку праці як однієї з глибинних першопричин дисбалансу попиту і пропозиції робочої сили. Article reflects the main directions of influence of deformalized state of socio-economic relations on the functioning of the industrial segment of the labor market as one of the deep root causes of imbalance of supply and demand of the labor force.
Keywords: промисловий сегмент ринку праці; деформалізований стан; industrial segment of the labor market; deformalized state; кафедра маркетингу