Головіна, Олена ВалеріївнаРева, Леонід ПавловичПетруша, Оксана Олександрівна2018-11-192018-11-192015-04головіна. О. В. Ефективність варіантів першої сатурації дефекованого соку на основі показників аналітичних і мікроскопічних досліджень / Л. П. Рева, О. В. Головіна, О. О. Петруша // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. –К. : НУХТ, 2015. –Ч.1. – С. 176.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28478В роботі досліджено очисну дію вапняного молока та взаємодії гідроксиду кальцію з нецукрами дифузійного соку в процесах попередньої та основної дефекації і адсорбційного ефекту утвореного карбонату кальцію в умовах І та ІІ сатурації в різних варіантах технологічних схем очищення. In this work the cleansing action of calcium hydroxide interaction with juice non-sugars in the pre-liming and main liming and adsorption effect of calcium carbonate formed in the first and second carbonation in the different technological variants of purification has been research.uk-UKтехнологічні процесиІ сатураціядифузійний сікprocessesdiffusion juiceI saturationкафедра технології цукру і підготовки водикафедра експертизи харчових продуктівЕфективність варіантів першої сатурації дефекованого соку на основі показників аналітичних і мікроскопічних дослідженьThesis