Тригуб, Аліна ВасилівнаВоробйова, Анастасія МихайлівнаПавлюченко, Олена СтаніславівнаФурманова, Юлія Петрівна2021-03-102021-03-102020Сучасні інформаційні технології на ринку ресторанного господарства України / А. В. Тригуб, А. М. Воробйова, О. С. Павлюченко, Ю. П. Фурманова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXІ столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня, 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 3. – С. 405.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32848otherінформаційні технологіїкейтерінгinformation technologiesресторанне господарствоpublic catering‎кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСучасні інформаційні технології на ринку ресторанного господарства УкраїниThesis