Українець, Анатолій ІвановичШиян, Петро ЛеонідовичМудрак, Тетяна ОмелянівнаКириленко, Роман ГригоровичСизько, Валерій БорисовичЄрмакова, Ганна ВолодимирівнаСосницький, Віталій Володимирович2012-07-052012-07-052006Вплив концентрації сухих речовин сусла та температури бродіння на склад леткої частини спиртової бражки / А. І. Українець, П. Л. Шиян, Т. О. Мудрак, Р. Г. Кириленко, В. Б. Сизько, Г. Єрмакова, В. Сосницький // Харчова і переробна пром-сть. – 2006. – № 2. – С. 18-20.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2051З метою визначення оптимального технологічного режиму брагоректифікації та забезпечення стабільного виробництва високоякісного ректифікованого спирту одержані дані щодо біосинтезу органічних летких домішок спирту під час бродіння залежно від концентрації сухих речовин та температури.For definition of an optimum technological mode of rectification and maintenance of stable manufacture high-quality rectified spirit data on biosynthesis of organic flying impurity of spirit at fermentation depending on concentration of dry substances and are obtained temperatures.otherкрохмалевмісна сировинанизькотемпературна термоферментативна обробкаконцентровані ферментні препаратиcarbohydrates content raw materiallow-temperature thermofermentative processingconcentrated fermental preparationsкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВплив концентрації сухих речовин сусла та температури бродіння на склад леткої частини спиртової бражкиArticle