Проблеми виробничого потенціалу агропромислової галузі України - Мельник, Ярослав Андрійович; Закревська, Людмила Миколаївна (My University, 2019)
В роботі обґрунтовано, що успішне вирішення проблем виробничого потенціалу агропромислової галузі України дозволить підвищити якість продукції, що зробить її більш конкурентоздатною на українському та світовому ринках.
Keywords: кафедра економіки і права; виробничий потенціал АПК; агропромисловий комплекс