Kovtun, MariaYanenko, Larisa2024-06-072024-06-072024Kovtun, M. Innovative restaurant technologies / M. Kovtun, L. Yanenko // Актуальні питання інтернаціоналізації вищої освіти в Україні в умовах сучасних освітніх реалій : матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 березня 2024 р., м. Біла Церква. – Біла Церква : БНАУ, 2024.– С. 16-17https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43381The research used a descriptive method. To understand the current landscape of restaurant technologies, a comprehensive review of industry reports, articles, and market analyses was conducted.У дослідженні використовувався описовий метод. Щоб зрозуміти поточний ландшафт ресторанних технологій, було проведено комплексний огляд галузевих звітів, статей та аналізу ринку.ukкафедра іноземних мов професійного спрямуванняtechnological innovationfood security challengesalternative ingredientshigh-tech production methodsтехнологічні інноваціївиклики продовольчої безпекиальтернативні інгредієнтивисокотехнологічні методи виробництваInnovative restaurant technologiesThesishttps://orcid.org/0009-0009-4173-3108