Використання насіння гарбуза в технології м'ясних січених напівфабрикатів - Гнуча, Наталія; Коваль, Ольга Андріївна (My University, 2017)
Науково обґрунтовано виробництво м’ясних січених напівфабрикатів з використанням ядра насіння гарбуза. Scientifically substantiated production of meat snails semis with use of kernel of pumpkin seeds.
Keywords: м'ясорослинні січені напівфабрикати; ядро насіння гарбуза; kernel of pumpkin seeds; chopped mutton semolina; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції