Гнуча, НаталіяКоваль, Ольга Андріївна2017-12-182017-12-182017Гнуча Н. Використання насіння гарбуза в технології м’ясних січених напівфабрикатів / О. А. Коваль, Н. Гнуча // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 3. – C. 265.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26417Науково обґрунтовано виробництво м’ясних січених напівфабрикатів з використанням ядра насіння гарбуза. Scientifically substantiated production of meat snails semis with use of kernel of pumpkin seeds.uk-UKм'ясорослинні січені напівфабрикатиядро насіння гарбузаkernel of pumpkin seedschopped mutton semolinaкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВикористання насіння гарбуза в технології м'ясних січених напівфабрикатівThesis