Розвиток моделей інноваційного процесу - Пєтухова, Ольга Михайлівна; Сілакова, Ганна Віталіївна (My University, 2011)
Розглянуто основні моделі інноваційного процесу, розроблені західними вченими-економістами. Виявлено їх ключові характеристики та запропоновано модель інноваційного процесу як результат синтезу різноманітних підходів.

The basic model of the innovation process, developed by Western scientists and economists. Revealed their key characteristics and the model of the innovation process as a result of the synthesis of different approaches.
Keywords: інновації (економіка); innovation (economics); інноваційний процес; innovative models of development; кафедра фінансів; кафедра маркетингу