Особливості застосування логістичного підходу до управління на сільськогосподарських підприємствах - Репіч, Тетяна Анатоліївна; Ласкаржевська, Олена Віталіївна (My University, 2021)
Розглянуто особливості використання логістичного підходу до управління сільськогосподарськими підприємствами. Виокремлено основні види логістики та логістичні процеси, що в них протікають.
Keywords: логістичний процес; логістичний підхід; логістика підприємств сільського господарства; logistics process; logistics approach; logistics agricultural enterprises; кафедра економіки праці та менеджменту