Модернізація конструкції пляшкомийної машини АММ-6 - Глущенко, Сергій Миколайович; Якобчук, Роман Леонідович (My University, 2011)
Наведенні шляхи модернізація конструкції пляшкомийної машини АММ-6. Shows ways of modernization of a design bottles washing machines AMM-6.
Keywords: модернізація конструкції; машина АММ-6; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; modernization of construction; machine AMM-6