Саган, Христина Іванівна2021-06-042021-06-042020Саган, Х. І. Проект технічного переоснащення цеху пастило-мармеладних виробів ТОВ «Солодка Мрія – Вінниця» зі збільшенням виробничої потужності та встановленням сучасного обладнання : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Христина Іванівна Саган ; наук. керівник Людмила Василівна Махинько. – Київ, 2020. – 107 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34316otherзефір «Новинка»зефір «Казковий»суфле «Чорносмородинове»цукерки «Пташине молоко»потоково-механізована лінія фірми «АКМАЛЬКО ИНЖИНИРИНГ»кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПроект технічного переоснащення цеху пастило-мармеладних виробів ТОВ «Солодка Мрія – Вінниця» зі збільшенням виробничої потужності та встановленням сучасного обладнанняOther