Кобилінська, Олена ВалеріївнаКовбаса, Володимир МиколайовичТерлецька, Віта АльбертівнаДегтярьов, Леонід СергійовичРешетняк, Людмила Расуловна2013-04-082013-04-082000Патент 32372 UA, МПК A23L 1/48 (2006.01) Спосіб виробництва порошкоподібного соусу / Кобилінська О. В., Ковбаса В. М., Терлецька В.А., Дегтярьов Л. С., Решетняк Л. Р. ; заявник Український державний університет харчових технологій. — № 99052646 ; заявл. 12.05.99 ; опубл. 15.12.00, Бюл. № 7, 2000 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7381Винахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва порошкоподібних соусів швидкого приготування. The invention relates to food industry, namely to food-concentrate industry. It can be used for production of powder-like sauces of fast preparation.uk-UKпорошкоподібний соусхарчоконцентратна промисловістьекструдовані продуктипродукти швидкого приготуванняполіпшення органолептичних і фізико-хімічних показниківpowder-like saucefood-concentrate industryextruded productsproducts of fast preparationimprove the organoleptical, physical and chemical parametersкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра біотехнології і мікробіологіїСпосіб виробництва порошкоподібного соусу (Деклараційний патент на винахід № 32372)Other