Інвестиційні можливості України - Каїра, Людмила Григорівна (My University, 2022)
У статті висвітлено інвестиційний клімат України в умовах війни. Визначено основні галузі національної економіки, які мають суттєвий інвестиційний потенціал. Наведено країни, які зацікавлені в інвестиційних можливостях України. The article highlights the investment climate of Ukraine in wartime conditions. The main branches of the national economy, which have significant investment potential, have been identified. Countries that are interested in Ukraine's investment opportunities are listed.
Keywords: інвестиційний потенціал; гарантії безпеки інвестицій; investment security guarantees; investment potential; opportunities; production; investor; можливості; інвестор; кафедра міжнародної економіки