Пешук, Людмила ВасилівнаЖуравель, Олена ОлегівнаМоскалюк, Оксана Євгеніївна2012-05-302012-05-302011Пешук, Л. В. Перспективи використання грибної сировини в м'ясній галузі / Л. В. Пешук, Є. О. Журавель, О. Є. Москалюк // Харчова промисловість. - 2011. - Вип. 10-11. – С. 59-64.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1105Розроблено рецептури м'ясних виробів з грибною сировиною, проведено процес підготовки грибів перед внесенням до фаршу. Вивчено комплексну оцінку показників безпеки, органолептичні, фізико-хімічні, функціонально-технологічні, структурно-механічні, мікробіологічні показники та проведено кваліметричну оцінку якості м 'ясних виробів з грибною сировиною.Compounding of meat wares is developed with mushroom raw material, the process of preparation of mushrooms is conducted before bringing at stuffing. The complex is studied estimation of indexes of safety, organolepticheskie, physical and chemical, functional-technological, microbiological indexes and the kvalimetricheskaya estimation of quality of meat wares is conducted with mushroom raw material.otherгрибна сировинарецептурам'ясні хлібинапівфабрикатиякість продукціїпоказники безпекиmushroom raw materialcompoundingmeat breadsready-to-cook foodsproduct qualityindexes of safetyкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПерспективи використання грибної сировини в м'ясній галузі