Передумови психологічного розвитку особистості здобувачів освіти - Хоміцька (Ляшенко), Валентина Миколаївна; Павлюк, Ірина Сергіївна (My University, 2023)
Психологічний розвиток людини є безперервним процесом, який проходить від народження до смерті. Він характеризується певними фазами розвитку з конкретними завданнями навчання та адаптації. Психологічний розвиток може включати зміни, які ми не можемо побачити, такі як розвиток мозку, і зміни, які ми можемо спостерігати, такі як фізичне зростання або зміни в поведінці.

Human psychological development is a continuous process that takes place from birth to death. It is characterized by certain phases of development with specific learning and adaptation tasks. Psychological development can include changes that we cannot see, such as brain development, and changes that we can observe, such as physical growth or changes in behavior.
Keywords: психологічний розвиток; розвиток особистості; кафедра фізичного виховання