Прокопенко, Дарина СергіївнаМартиненко, Тетяна Андріївна2016-09-292016-09-292013Прокопенко, Д. С. Використання шроту насіння соняшнику для збагачення житнього хліба / Д. С. Прокопенко, Т. А. Мартиненко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 100-102.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24272Білковий ізолят з соняшникового шроту має позитивний вплив на збереження свіжості готових виробів. Хліб, виготовлений з внесенням білкового ізоляту та сухого молока залишається свіжим довше, ніж хліб житній простий. The protein isolate from sunflower meal has a positive impact on preserving the freshness of finished products. Bread made with the introduction of the protein isolate and milk powder stays fresh longer than bread Rye simple.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівжитній хлібсоняшниковий шротзбагачення хлібаenrichment of breadRye breadSunflower mealВикористання шроту насіння соняшнику для збагачення житнього хлібаOther