Використання шроту насіння соняшнику для збагачення житнього хліба - Прокопенко, Дарина Сергіївна; Мартиненко, Тетяна Андріївна (My University, 2013)
Білковий ізолят з соняшникового шроту має позитивний вплив на збереження свіжості готових виробів. Хліб, виготовлений з внесенням білкового ізоляту та сухого молока залишається свіжим довше, ніж хліб житній простий. The protein isolate from sunflower meal has a positive impact on preserving the freshness of finished products. Bread made with the introduction of the protein isolate and milk powder stays fresh longer than bread Rye simple.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; житній хліб; соняшниковий шрот; збагачення хліба; enrichment of bread; Rye bread; Sunflower meal