Вплив держави на податкову політику суб’єктів господарювання на сучасному етапі розвитку економіки - Мартиненко, Василь Петрович (My University, 2007)
У статті розглядаються проблеми взаємозв’язку державної податкової політики та податкової політики суб’єктів господарювання. Запропоновано шляхи покращення платіжної дисципліни платників податків. The article discusses the relationship between state tax policy and tax policy entities. Suggested ways to improve the payment discipline of taxpayers.
Keywords: справляння податків; суб’єкти господарювання; податкова політика; tax collection; economic entities; tax policy; кафедра фінансів