Структура і аналіз завдань на ЗНО - Мазур, Олег Костянтинович (My University, 2019)
У статті розглянуто питання завдань різної складності, та аналіз кількості набраних балів. The article considers the issues of tasks of different complexity and analysis of the number of points scored.
Keywords: завдання; рівні складності; оцінка; tasks; assessment; levels of difficulty; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.