Мартич, Віталій ВолодимировичПоліщук, Галина Євгеніївна2016-10-252016-10-252016Патент №111507 UA, МПК А23G 9/04 (2006.01) Склад морозива молочно-пшеничного з еритритолом / Поліщук Г. Є., Мартич В. В. – а 2014 05642; заявл. 26.05.2014; опубл. 10.05.2016, Бюл. № 9, 2016 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24458Склад морозива молочно-пшеничного містить сухий знежирений молочний залишок, молочний та/або рослинний жир, еритритол, зародки пшениці, цукор, воду. The composition of the ice cream contains milk and wheat dry non-fat milk solids, milk and / or vegetable fat, eritritol, wheat germ, sugar, water.uk-UKморозивомолочно-пшеничнеice creamdairy and wheatкафедра технології молока і молочних продуктівСклад морозива молочно-пшеничного з еритритолом (Патент на винахід № 111507)Other