Склад морозива молочно-пшеничного з еритритолом (Патент на винахід № 111507) - Мартич, Віталій Володимирович; Поліщук, Галина Євгеніївна (My University, 2016)
Склад морозива молочно-пшеничного містить сухий знежирений молочний залишок, молочний та/або рослинний жир, еритритол, зародки пшениці, цукор, воду. The composition of the ice cream contains milk and wheat dry non-fat milk solids, milk and / or vegetable fat, eritritol, wheat germ, sugar, water.
Keywords: морозиво; молочно-пшеничне; ice cream; dairy and wheat; кафедра технології молока і молочних продуктів