Масляна суміш з поліфункціональним напівфабрикатом - Устименко, Ігор Миколайович; Нєміріч, Олександра Володимирівна (My University, 2020)
Розроблено технологію масляної суміші з використанням поліфункціонального напівфабрикату на основі харчової емульсії з порошком зі шпинату, що надає продукції оригінальних органолептичних показників якості із формуванням пластичної консистенції. The technology of butter mixture with the use of polyfunctional semi-finished product based on food emulsion with spinach powder has been developed, which provides the products of original organoleptic quality indicators with the formation of plastic consistency
Keywords: шпинат; харчова емульсія; казеїнат натрію; поліненасичені жирні кислоти; купажована олія; масляна суміш; порошок зі шпинату; food emulsion; sodium caseinate; polyunsaturated fatty acids; blended oil; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції