Устименко, Ігор МиколайовичНєміріч, Олександра Володимирівна2020-06-042020-06-042020Устименко, І. М. Масляна суміш з поліфункціональним напівфабрикатом / І. М. Устименко, О. В. Нєміріч // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 3. – С. 390.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31213Розроблено технологію масляної суміші з використанням поліфункціонального напівфабрикату на основі харчової емульсії з порошком зі шпинату, що надає продукції оригінальних органолептичних показників якості із формуванням пластичної консистенції. The technology of butter mixture with the use of polyfunctional semi-finished product based on food emulsion with spinach powder has been developed, which provides the products of original organoleptic quality indicators with the formation of plastic consistencyшпинатхарчова емульсіяказеїнат натріюполіненасичені жирні кислотикупажована оліямасляна сумішпорошок зі шпинатуfood emulsionsodium caseinatepolyunsaturated fatty acidsblended oilкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїМасляна суміш з поліфункціональним напівфабрикатомThesis