Організація раціонального харчування в загальноосвітніх та професійно-технічних учбових закладах - Богомол, Анна Віталіївна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2017)
Стаття висвітлює підходи до організації раціонального харчування у навчальних закладах для покращення здоров’я дітей та молоді

The article highlights approaches to organizing rational nutrition in educational institutions to improve the health of children and youth
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; здорове харчування; функціональні продукти; якість харчових продуктів; healthy nutrition; functional foods; food quality