Про сучасну математичну підготовку фахівців - Зінькевич, Олексій Петрович; Сафонов, Володимир Михайлович; Нещадим, Олександр Михайлович (My University, 2015)
Інтенсивна математизація сучасних галузей знань, потреби практики та бурхливий розвиток комп’ютерних технологій вимагають постійного вдосконалення математичних методів досліджень, розробки питань математичного забезпечення. Intensive mathematization modern branches of knowledge, practices and needs of the rapid development of computer technology require constant improvement of methods of mathematical research, development of mathematical software.
Keywords: кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.; математика; підготовка фахівців; комп’ютерні технології; mathematics; training specialists; computer technologies