Інтелектуалізація інформаційно-аналітичної системи управління охороною праці на харчовому підприємстві - Євтушенко, Ольга Володимирівна (My University, 2018)
Запропоновано інтелектуалізацію інформаційно-аналітичної системи управління охороною праці харчового підприємства на основі системи підтримки прийняття рішень. Поставлена задача вирішена шляхом впровадження в інтелектуальну інформаційно-аналітичну систему управління охороною праці елементу інтелектуалізації, у яку входить модель інтелектуального агента, що описується параметрами шкідливих і небезпечних факторів і використанням субмоделі поведінки та прийняття рішення посадовими особами. The intellectualization of the information and analytical labor protection management system at the food enterprise based on decision support system is proposed. The task is solved by introducing an element of intellectualization, which includes the model of the intellectual agent, into the information and analytical labor protection management system, which is described by the parameters of harmful and dangerous factors and the use of behavior and decision-making submodels by officials.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; охорона праці; безпека праці; виробничий травматизм; управління охороною праці; харчове підприємство; labor protection; labor safety; occupational injuries; labor protection management; food enterprise