Охорона праці. Лабораторний практикум - Купчик, Михайло Петрович; Гандзюк, Михайло Петрович; Степанець, Іван Федотович; Вендичанський, Валерій Никифорович; Литвиненко, Анатолій Михайлович; Іваненко, Олександр Валерійович (My University, 1998)
Навчальний посібник призначений для проведення лабораторних робіт по курсу «Охорона праці». В посібник включені 20 лабораторних робіт, в яких викладені питання промислової санітарії, гігієни праці, основи фізіології, техніки безпеки та пожежної безпеки. В описі кожної роботи наводяться: мета роботи, основні теоретичні положення, схема установки, порядок виконання роботи, зміст звіту, контрольні питання і література. Посібник розрахований для бакалаврів технологічних, механічних та економічних спеціальностей вищих закладів освіти харчової промисловості і може бути використаний також для інших технічних спеціальностей. Склад і кількість робіт, необхідних для вивчення по курсу, визначається ВЗО в залежності від профілюючих дисциплін і оснащення навчальних лабораторій.
Keywords: виробничі приміщення; робочі місця; дослідження; legal frameworks