Чорна, Анастасія ІванівнаАрсеньєва, Лариса Юріївна2014-11-152014-11-152014Чорна, А. І. Захисні покриття для пакування харчових продуктів / А. І. Чорна, Л. Ю. Арсеньєва // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції –основнізасади її конкурентоздатності : матеріали ІІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 9 вересня 2014 р. — К., 2014. – С. 85-86.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18403Упаковка відіграє важливу роль в збереженні якості харчових продуктів, забезпеченні їх біологічної безпеки і застереженні від зовнішніх впливів. Сьогодні, особлива увага приділяється створенню принципово нових пакувальних матеріалів - нетоксичних, здатних забезпечити ефективний захист продуктів від мікробних пошкоджень і попередити їх всихання в процесі виробництва та зберігання. В зв'язку з цим вчені всього світу звертають увагу на створення і розширення асортименту їстівних пакувальних матеріалів, що споживаються разом з харчовими продуктами, які не забруднюють навколишнє середовище.uk-UKзахисні покриттяпакуванняхарчові продуктизащитные покрытияупаковываниепищевые продуктыprotective coatingspackagingfood productsкафедра експертизи харчових продуктівЗахисні покриття для пакування харчових продуктівThesis