Бутик, Тарас ВасильовичКостюк, Володимир Степанович2024-05-022024-05-022024Бутик, Т. Вирішення проблеми енергозаощадження при виробництві цукру / Т. Бутик, В. С. Костюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 2. – С. 133.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43011Виробництво цукру є енергоємним процесом. На його частку припадає близько 10% від загального споживання енергії в харчовій промисловості. Тому вирішення проблеми енергозаощадження при виготовленні цукру є важливою науково-технічною задачеюSugar production is an energy-intensive process. It accounts for about 10% of the total energy consumption in the food industry. Therefore, solving the problem of energy saving in sugar production is an important scientific and technical taskukкафедра мехатроніки та пакувальної технікиенергозаощадженнявиробництво цукруenergy savingsugar productionВирішення проблеми енергозаощадження при виробництві цукруAbstracthttps://orcid.org/0009-0000-5507-6027