Вирішення проблеми енергозаощадження при виробництві цукру - Бутик, Тарас Васильович; Костюк, Володимир Степанович (My University, 2024)
Виробництво цукру є енергоємним процесом. На його частку припадає близько 10% від загального споживання енергії в харчовій промисловості. Тому вирішення проблеми енергозаощадження при виготовленні цукру є важливою науково-технічною задачею

Sugar production is an energy-intensive process. It accounts for about 10% of the total energy consumption in the food industry. Therefore, solving the problem of energy saving in sugar production is an important scientific and technical task
Keywords: кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; енергозаощадження; виробництво цукру; energy saving; sugar production