Застосування методів стратегічного аналізу в діяльності підприємства - Бєлова, Тетяна Геннадіївна; Гаврилова, Тетяна Василівна (My University, 2014)
Стратегічний аналіз слугує інструментом вибору стратегії розвитку і широко застосовується у практичній діяльності підприємства. Для прийняття зважених стратегічних рішень, в залежності від поставлених задач, використовуються такі види аналізу, як SWOT- aнaліз, SРАСЕ - аналіз, PIMS - аналіз, аналіз життєвого циклу підприємства, аналіз уразливості підприємства, PEST- аналіз тощо.
Keywords: стратегія розвитку; підприємство; стратегічні рішення; гіпотеза; стратегия развития; предприятие; стратегические решения; гипотеза; strategy of development; enterprise; strategic decisions; hypothesis; кафедра маркетингу