Ісаєв, Максим ЮрійовичАветісян, Ашот КорюновичОлішевський, Валентин ВікторовичБабко, Євген Миколайович2019-11-252019-11-252019Ісаєв, М. Ю. Використання гіпсу в дифузійному процесі бурякоцукрового виробництва / М. Ю. Ісаєв, А. К. Аветісян, В. В. Олішевський, Є. М. Бабко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, 5-6 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – C. 83–84.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30402Кальційвмісні реагенти володіють коплексоутворюючими властивостями і здатні зв’язувати полісахариди клітинних стінок бурякової стружки в нерозчинні комплекси, знижуючи тим самим перехід нецукрів в дифузійний сік. Сalcium-containing reagents have complexing properties and are able to bind polysaccharides of the cell walls of beet chips in insoluble complexes,thereby reducing the transition of sugars to diffusion juice.uk-UKгіпсекстрагуваннябурякдифузійний процесdepartment of technological equipment and computer technologies of designinggipsusextractionbeetкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняВикористання гіпсу в дифузціному процесі бурякоцукрового виробництваThesis