Ієрархічна структура показників якості раціонів харчування - Кузьмін, Олег Володимирович; Свістун, Оксана Олександрівна (My University, 2012)
У роботі розглянута ієрархічна структура показників якості для раціонів харчування. The paper considers the hierarchical structure indicators of the quality of diets.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; якість; система управління якістю; quality; control system by quality