Управління ринковими ризиками банківської установи - Мищенко, Катерина (My University, 2014)
Незважаючи на певну стабілізацію національного банківського сектора, в Україні все ще зберігається потреба у комплексному реформуванні системи управління ризиками банківської діяльності. Мета даної реформи полягає у консолідації банківського сектора та його очищенні від проблемних банків, поновленні довіри вкладників, відновленні кредитування, активізації інноваційно-інвестиційної діяльності банківських установ. Despite some stabilization of the domestic banking sector in Ukraine still exists a need for comprehensive reform of banking risk management. The purpose of this reform is to consolidate the banking sector and its purification from troubled banks, restoring the confidence of depositors, restoring credit, intensify innovation and investment banks.
Keywords: банківський сектор; комплексне реформування систем; ринкові ризики; banking sector; comprehensive reform of; market risks