Сучасний стан розвитку органічного виробництва в Україні - Мельник, Оксана Петрівна; Кійко, Вікторія Вікторівна; Янчик, Марія Володимирівна (My University, 2020)
Розглянуто принципи органічного виробництва, організації , що займаються розвитком органічного руху в Україні. Описано основні кроки сертифікації виробництва органічної продукції.
Keywords: організація органічного сільського господарства; розвиток органічного руху в Україні; сертифікація органічної продукції; кафедра експертизи харчових продуктів; development of organic movement in Ukraine; organization of organic agriculture; certification of organic products